Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2012

13. Τσίρκο ή... Αφιερωμένο στους πρώτους φίλους του μπλογκ, το όμορφο ιστολόγιο ΠΑΙΔΙΚΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ, του Αντώνη Κρασάκη, και την φίλη ΠΟΠΗ ΜΑΡΚΙΔΗ!... Καλώς ωρίσατε ! Κάνατε ποδαρικό στο μπλογκ μου!!! Ευχαριστώ !




Τσίρκο ή... 

Τσίρκο ή...

Δεν το περίμενα...

έφυγες...

και μετά... το μετάνοιωσες σκορπώντας χαρτάκια σαν ένας άλλος κοντορεβιθούλης!!

Κι αν δεν τα βρω;

Κι αν τα πάρει ο αέρας;;....

Κι αν;....


"Aν", ποίημα,
 από τον Κίπλιγκ

"If" by Rudyard Kipling





2 σχόλια:

ΠΑΙΔΙΚΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ (Αντώνης Κρασάκης) είπε...

Καλημέρα, αγαπημένη μας Λαμπρινή!
Είμαστε οι πρώτοι φίλοι που σ' επισκεφθήκαμε εδώ, κι ευχόμαστε να σου φέρουμε τύχη!!! Σ' ευχαριστούμε για την αφιέρωση, ξέρεις πόσο σε αγαπάμε!!!

Μας αρέσει ο τίτλος του νέου σου ιστολογίου, γιατί σου δίνει την ελευθερία που χρειάζεσαι, για να εκφράζεσαι όπως νιώθεις την κάθε στιγμή, αναρτώντας θέματα που σου κεντρίζουν το ενδιαφέρον!

Σου ευχόμαστε καλή αρχή στη νέα σου προσπάθεια και να' χεις πάντα όρεξη και διάθεση να ασχολείσαι με ό,τι σε ευχαριστεί!

Με την αγάπη μας, Αντώνης-Πόπη

Lamprini T. είπε...

Αγαπητοί φίλοι, αγαπημένα ΠΑΙΔΙΚΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ! με χαροποιεί ιδιαιτέρως το γεγονός ότι είστε οι πρώτοι φίλοι μου εδώ!... και ότι τώρα απαντάω στο πρώτο μου σχόλιο....

Θα προσπαθήσω να μην τυποποιήσω αυτό το μπλογκ και να κάνω αυτό που λέτε.. νάχω την ελευθερία να εκφράζομαι!!!...

Γνωρίζω πόσο με αγαπάτε... να το γνωριζετε κι εσείς ότι και εγώ σας αγαπώ... αμοιβαία αισθήματα που ο χρόνος τα έχει ωριμασει... και χαίρομαι πολύ γι'αυτό!!!!

Ευχόμαι νάστε πάντα καλά, να ασχολείσθε με το όμορφο μπλογκ σας (και με τις τέλειές του αναρτήσεις...) όσο πολύ θέλετε!!! Και πάντα να έχετε ΠΑΙΔΙΚΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ να σας συντροφεύουν!!!

Η φίλη σας,
Λαμπρινή Τ.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...