Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2019

Τι ποίηση...

Μετά την ανακοίνωση της κατάργησης του API Google+ που έχει προγραμματιστεί για τον Μάρτιο του 2019, θα πραγματοποιηθεί μια σειρά αλλαγών στην ενσωμάτωση του Google+ στο Blogger στις 4 Φεβρουαρίου 2019. 

Γραφικά στοιχεία Google+: Δεν θα είναι πλέον διαθέσιμη η υποστήριξη για τα γραφικά στοιχεία "Κουμπί +1", "Ακόλουθοι Google+" και "Σήμα Google+" στη Διάταξη. Όλες οι περιπτώσεις αυτές των γραφικών στοιχείων θα καταργηθούν από το ιστολόγιό σας. 

Κουμπιά +1: Θα καταργηθούν τα κουμπιά +1/G+ και οι σύνδεσμοι κοινής χρήσης του Google+ κάτω από τις αναρτήσεις ιστολογίου και στη γραμμή πλοήγησης. 

Λάβετε υπόψη ότι αν διαθέτετε προσαρμοσμένο πρότυπο που περιλαμβάνει λειτουργίες του Google+, πρέπει να ενημερώσετε το πρότυπό σας. Επικοινωνήστε με τον πάροχο του προτύπου σας για συμβουλές. 

Σχόλια Google+: Θα απενεργοποιηθεί η υποστήριξη για τα Σχόλια Google+, ενώ για όλα τα ιστολόγια που χρησιμοποιούν Σχόλια Google+ θα γίνει επαναφορά στη χρήση σχολίων του Blogger. Δυστυχώς, δεν είναι δυνατή η μετεγκατάσταση στο Blogger των σχολίων που έχουν αναρτηθεί ως Σχόλια Google+ και αυτά δεν θα εμφανίζονται πλέον στο ιστολόγιό σας. 

Τι ποίηση... 

Τι ποίηση να κάνεις όταν το γκουγκλ σε τρελλάνει;
Έφυγε η έμπνευση, πάει στον αέρα
πάνε μαζύ και τα σχόλιά μας, πάνε και οι δουλειές μας

Γκουγκλ, δεν μάς ξηγήθηκες καλά, 
μάς τυραννάς, μάς τυραννάς
τι να σού πω, τώρα πια
δεν είσαι εσύ που μάς χρωστάς

Φταίμε εμείς που σε πιστέψαμε πολύ
φταίμε εμείς που είμαστε πολλοί
Όμως, θα έρθει η στιγμή, και πίσω πάλι θα ναρθείς
και τότε... 

Θα τα ξαναπούμε και με χαρά... 
μαζύ θα τα... πιούμε... 

Lamprini T. 









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...